Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomůcky na nový škol. rok 2016-17

30. 8. 2016

Milí páťáci,

do hodin VV a PV budete potřebovat: staré triko nebo zástěru, plastový ubrus na lavici, pastelky, fixy (stačí, co máte v pouzdře), voskovky, tempery (nezaschlé, proveďte kontrolu loňských zbylých a případně doplňte barvičky) -stačí balení 6ks, paletu do ruky (na míchání temper), kvalitní vodové barvy - doporučuji nejlépe anilínové, štětec kulatý velký i malý na detaily a plochý, kelímek na vodu, 1x černou tuš + 1x barevnou tuš, klovatinu (ne klovafix) a ve složce novou sadu barevných papírů, případně doplnit loňskou výbavu. 

Naskládejte do boxu a noste si už od pátku. Pokusíme se sjednotit, aby nám vešly na uložení do skříně.

Do pouzdra: pero + jedno náhradní nebo náhradní náplň,      2 tužky (doporučuji do M - geometrie pentilku), zvýrazňovač     (na práci s textem), nůžky ,  tyčinkové lepidlo, gumu, pastelky a menší pravítko.

Do TV: sportovní oděv vhodný do tělocvičny i na hřiště, pevnou obuv, děvčata gumičky na vlasy (za pěkného počasí budeme zatím chodit na venkovní hřiště)

Do M - geometrie:  ostrouhané 2 tužky (z toho 1 pentilku), gumu, funkční kružítko s tuhou, 2 pravítka z toho 1 trojúhelníkové s výraznou ryskou.

Do HV: sešit s písničkami z loňského škol. roku

Složku (plastovou velkou obálku A4) - vaše PORTFÓLIO pod lavici (na zakládání pracovních listů) + úkolníček.

Máte-li nějaké prospekty z prázdninových výletů (obrázky k místům, kde jste byli, pohlednice, letáčky..), nevyhazujte. Budeme potřebovat do VV.

Děkuji  wink  Ještě si vše připomeneme ve škole.     Pí uč. Jitka